Nejnovější recenze ze sekce Domácí ventilátory
- hezký vzhled,jednoduchá montáž,funkční a pohodlné dálkové infra ovládání, tichý chod.
Protože je to již můj druhý výrobek od této firmy (první pouýžívám juž více, než rok a jsem s ním spokojen) doporučuji tento výrobek k zqakoupení i ostatním zájemcům.
- pekny design
- ionizace
- moznost pouzit nejake vonitka
- oscilace horizontalne, vertikalne
- automaticke vypnuti pri doteku mrizky ventilatoru , zapne se po 5 sekundach
- casovac
- hlucny
- naprosto zbytecne dalkove ovladani, max.vzdalenost s ktere funguje je asi 1,5 m ( i s novyma baterkama)
- aby dalkove fungovalo musi se sta primo pred ventilatorem, z mirneho uhlu nebo treba odrazem o stenu nefunguje
- i na nejmensi rychlost je to silny proud vzduchu a velky hluk, meli tam dat i mensi rychlost
- v noci by u toho urcite neslo spat
za 2 000,- nic extra, za tu cenu uz bych si ho nekoupil , jsou lepsi vetraky za dost nizsi ceny
spokojenost 100%
obsahuje časovač i hygrostat přímo v sobě
má pěkný design
- Velký
- Hlučný
- Návod
Návod tam v této podobě ani nemusel být. Nevím, ale mě se zdá být hlučný. Motor tak nějak divně bzučí.
Možná sem neměl poslouchat ženu a měl sem vzít Westinghouse.
- Pěkně Fouká
- Váha
Dobrá koupě.
- tichý chod, velká účinnost, dobrý vzhled
používám krátce, ale zatím je to super
- Splňuje očekávání
Příjemně a tiše odvětrá koupelnu společnou s WC.
- tichý chod
- klypsy opravdu pořádně drží
jsem naprosto spokojená s výrobkem
- Ventilátor splnil moji představu
- Přijímač dálkového ovládání se mi okamžitě rozpadl, jeho kabel je nepoddajný - špatně se čidlo umisťuje.
Jsem vpodstatě s výrobkem spokojený
- Hezký design,kvalitní kuličková ložiska.
Hezký design,kvalitní kuličková ložiska
- kvalitní, pěkný design
- barva plastu není čistě bílá, ale je to nažloutle bílý plast; průměrně hlučný
...
lehce složitelný , dostačující výkon , 3 rychlosti , možnost otáčení větráku
- Pěkný moderní design, dotyková tlačítka, dálkové ovládání, 3 větráčky, možno pouštět jednotlivě apod.
- Při středních a vysokých otáčkách hlučné, přes den to nevadí ale v noci by se u toho asi spát nedalo. na nízké otáčky a puštění jednoho větráčku je to pro mě snesitelné i v noci ale pro někoho kdo líp slyší třeba ani to ne :)
- Ještě bych málém zapoměl je na tom vidět každý otisk prstu. Lepší je používat jen dálkáč.
Velmi výkonný, ochladí vás i v tom největším parnu, a tom to je :)
Mám doma tři a jsem s nimi spokojen
kromě mizerného dopravce nemám obchodu jako takovému co bych vytkl.....
- tichý, výkonný, pěkný design, kvalitní zápachová záklopka, různé možnosti montáže
- nic negativního se neprojevilo
Dlouho jsem vybíral ventilátor a tento byl jeden z dvou vybraných. Ventilátor je velmi tichý, ale přitom výkonný. Výhodou je kvalitní plastová zápachová záklopka, kterou mají některé ventilátory jen z kousku slídy. Díl se zápachovou záklopkou je navíc možné oddělit pro montáž na zeď.
- Používám sice krátce,zatím spokojenost. Tichý a praktický, používáme ho na rozfoukávání tepla od krbových kamen. Mohu doporučit, teplo máme všude.
Doporučuji, praktická věc.
- tichý, téměř neslyšný chod (rychlost 1), který neruší spánek
- reverzní chod umožňuje velmi příjemné použití i v zimě,
- efekt je až nečekaný (v létě i v zimě)
- tři rychlosti
- povedený design
- sestavení a montáž zvládne podle návodu i průměrně zručný laik
- ventilátor umí lehce rozproudit vzduch v celé místnosti, nejde o úzký silný proud jako ze stolního ventilátoru
- nemá vlastní světlo, takže máte-li u stropu lustr, musíte větrák umístit výrazně mimo, nebo dát místo lustru stropní svítidla
- po sestavení vydával ventilátor slabý, lehce vrzavý zvuk, který lze ale snadno odstranit tím, že mezi horní a spodní díl umístíte nějaké tlumení (textilní gumičku apod)
- nemá DO, ovládání je šňůrkou u ventilátoru
Bydlíte v paneláku a nemáte klimatizaci ? Horké letní dny jsou utrpením a v zimě máte podobně nepříjemné pocity ? Klasický stolní nebo stojanový větrák nestíhá a navíc je dost hlučný, takže jej nemůžete mít zapnutý i v noci ?
Ačkoliv se to nezdá, stropní ventilátor zvládne velmi výrazně zpříjemnit mikroklima v místnosti. V noci se příjemně vyspíte, aniž byste riskovali zdravotní problém (z ofouknutí, jako u stolního větráku) a to je k nezaplacení. Máte-li navíc i zvlhčovač vzduchu, případně i ionizátor, je účinek ještě o poznání lepší. Za zlomek ceny klimatizace získáte v místnosti výrazně snesitelnější klima.
Já sám po roční zkušenosti s jedním stropním ventilátorem plánuji koupi dalšího (..ch?).
- tichy, stabilny. v podstate jednoducha montaz
vse OK