Nejnovější recenze ze sekce Domácí ventilátory
- velmi tichý
- ovládání přes mobil
- jednoduchá instalace
- široké nastavení horizontální oscilace a výkonu
- cena by mohla být nižší
- mohl by mít dálkově nastavitelnou vertikální oscilaci
Home FN-C300W
Přidáno: 19. července 2024
(naposledy upraveno 19. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
aaa
Opravdu tichý chod.
- Výhoda ventilátoru? Ochladí vás
- Je tichý až na trochu "kvrdlající" vrtuli. Ta je oproti bytelnému ventilátoru, jako když tam nepatří. Z levného plastu dělanému na koleni. Ale není to až tak rušivé, jen budu čekat, až "dokvrdlá" :-)
Větrák je tichý, bytelný a cenově dostupný. Velké plus je dálkové ovládání
- Produkt nám byl doporučen. Jsme spokojeni.
- Funguje jak má, dálkové ovládání je skvělá věc.
- Je nižší než jsem očekával
Má super dlouhý kabel do zásuvky, perfektně osvěžuje, jednoduše se dolévá chladicí voda (lze přihodit kostky ledu). Pěkně svítí. Za mě móóóc dobrý.
Opravdu tichý provoz, výkonný větrák, pěkný design, horizontální i vertikální oscilace
- Chladí bezva, málo hlučný, dálkové ovládání, spokojenost
Už třetí výrobek od DOMO, kvalitní, snadné ovládání, můžu vřele doporučit!
Silvercrest SSVF 45 B1C
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 1. září 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dobra cena
- super cena
- dálkové ovládání
- hodně funkcí
- tichý chod
za tu cenu super výrobek, tichý, výkonný, různé funkce, dálk.ovládání, časovač.. polohování.. bílá barva super
V stojane není vyvrtana diera , aby mohol lepšie držať vrch vrtule ,není to dobre vymyslené hýbe sa to . Predstavovala som si že na 3 stupni tu bude fúkať lepšie . Dizajn pekný ,Dodanie rýchle .
- malý a lehký
- jednoduchý na užívání
- skvělá cena
- výkonný i přes jeho maličkost
Produkt Jocca Cooler mě překvapil jak je malý a zároveň výkonný. Je velmi jednoduchý na užívání a teď v horkých dnech ho používám denně. Stačí do něj dát vodu, zapnout a hned z něj jde studený vzduch. Produkt funguje lépe než jsem očekával. Určitě bych ho doporučil všem ostatním, přemýšlím o koupi pro známé jako dárek.
- Rychlost otáčení se dá nastavit velmi jemně (26 stupnů výkonu).
- Prakticky neslyšný chod od 1. do 4. stupně výkonu, ventilátor tak vytváři velmi jemný vánek a je tak dobře použitelný během noci.
- Praktické velké madlo, za které se ventilátor dá pohodlně vzít a přenést.
- Režim "stromečku", který automaticky pozvolna náhodně zvedá a snižuje výkon, výsledný pocit je pak velmi podobný jako u přírodního vánku/větru.
- Dá se ovládat i ze stoje nohou ovládaním na ventilátoru (Tlačítko je velké a bytelné).
- Možnost nastavit po malých krocích výšku ventilátoru.
- Celý ventilátor je lehký díky použitému materiálu a přenese jej i díťe.
- U nejrychlejších stupnů výkonu 20-26. Ventilátor silně vibruje, ale neslyšně. (Možná jen nevyvážené lopatky u mého konkrétního kusu.)
- Držák na dálkové ovládání je nešťastně vyřešený. (Hned jsem jej sundal a nepoužívám jej.)
- Trochu složitější ovládání na ventilátoru všech funkcí jen jedním tlačítkem a otáčením kolečka.
- Maximální výška ventilátoru by mohla být větší.
- Použitý materiál je sice lehký ale lacinně působící.
- Vypínání ovládáním na ventilátoru je neintuitivní. (Nutno stisknout a poté podržet a pak se většinou vypne.)
Ventilátor rozhodně doporučuji i pres vyšší cenu a některé drobné neduhy. Je určen hlavně pro uživatele, kteří preferují tichý chod nebo zamýšlí ventilátor používat přes noc.
Vynikající ventilátor. Velmi tichý. Vysoce doporučuji.
Skoro nefouká, je stříbrné barvy, a při zapnutí oscilace cvaka a je to celkem nepříjemné. Raději bych stáhnul na Sencor nebo Duux
- Velmi tichý na nízké rychlosti
- Velmi výkonný
- Obecně velmi dobře zpracovaný, jak z hlediska funkce tak vzhledu
- Škoda že oscilace je hlasitější než samotný větrák na nižší výkon (1-4).
Tato věž je rozhodně velmi dobrá, dostatečné kvalitní a vzhledově pěkná. Nemá problém rozproudit vzduch v menším či středně velkém pokoji a pocitově jej ochladit.
Asi jedinou výraznou nevýhodu vidím v hlasitém mechanizmu oscilace, což sice nevadí při běžném používání přes den, ale při použití režimu spánku ruší.
Uvidíme jak dlouho vydrží :)
perfektní větrák mám už druhý,,,,chladí tak, až mi je zima....hahaha
trochu hlučnější, ale zatím fachá a to je hlavní
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C
Přidáno: 17. července 2024
(naposledy upraveno 17. července 2024)
Zakoupeno v Jyko.cz
- chybí český návod
chybí český návod
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »