Nejnovější recenze ze sekce Domácí ventilátory
Na obrázku vypadá pěkně, nicméně se jedná a velmi nekvalitní provedení. Těleso ventilátoru je z velice měkkého materiálu, který se při uchopení bez jakéhokoli tlaku silně prohýbá a ve spoji se rozpojuje. Takováto tloušťka materiálu by byla vhodná na obaly elektroniky, nikoli jako vlastní těleso. Výrobce pro jistotu spoje tělesa do krabice přelepuje páskou, aby nedošlo při dopravě k ropadnutí a popraskání výrobku. Výkon výrobku je o dost nižší, než-li u obnobného větráku se stejným příkonem, který mám doma, stejně tak natáčení je poměrně v malém rozsahu, nicméně nejspíš odpovídá uvedenému rozsahu.
- Je vše z plastu,knoflík na pohyb ventilátoru je dost chatrný a obávám se, aby mi nezůstal v ruce .
Zatim je brzy na hodnocení, nyní funguje bez problému.
Dobra cena
- Silný větrák
- Dálkové ovládání
- Lze nastavit vypnutí
- I na nejnižší úroveň fouká poměrně hodně
Relativně nizký větrák s velkým výkonem.
- vetra
- Malí ale funkční
- Doporučuji
- Tři větráky
- Dálkové ovládání
- Velmi tichý
- Otáčí se
- Moderní design
Jsem s ním naprosto spokojený. Má tři nezávislé větráky, které jdou nastavit podle potřeby, a úhel otáčení se dá taky upravit. Má různé režimy, ale úplně nejlepší je noční režim – kdy se větrák plynule vypne v nastavený čas, takže nemusí běžet celou noc. Ventilátor je tenký a skladný, takže se dobře ukládá. A design je moderní, černý a opravdu pěkný.
Překvapilo mě, jak je tichý, že ho skoro není slyšet, až při max výkonu. Pro místa, kde není klimatizace, je ideální! Můžu jenom doporučit.
Zkušenost s produktem skvělá
- žádnou nemá
- je to křáp
Dospel POLO 4 AŽ,WC
Přidáno: 2. září 2024
(naposledy upraveno 2. září 2024)
Zakoupeno v vzduchotechnika-ventilátory
Konektory do základní desky jsou otočené dovnitř směrem do lamel. Máte cca 2 mm místa a instalace je tím pádem komplikovaná - ohýbáte dráty do pravého úhlu a doufáte, že se nezkratují :(
- tři vrtule
- možnost otáčení
- dálkové ovládání
- tři rychlosti
- různé režimy ventilace
- tichý provoz
Tenhle ventilátor umí se vzduchem opravdu kouzla. Dokáže skvěle zahýbat se vzduchem v bytě a v těhle vedrech vytvořit příjemnou pohodu. Zbaví vás vedra.
Dobrý výrobek, dobrá cena a velmi tichý-
Super lehký a pěkně fouká
- Nízká cena
- Výdrž baterie
- Vzhled
- Dobře nastavený směr proudění vzduchu
- Vyšší hlučnost
- Hodila by se ještě jedna nižší rychlost výměnou za aktuálně nejvyšší
- Tlačítko pro vypnutí/zapnutí by mohlo být samostatné
Docela dobrý nouzový mobilní ochlazovač pro parné dny, kdy se musíte pohybovat (chodit) v místě, v němž není lepší možnost ochlazení (klimatizace) . K dokonalosti chybí jen 1 nižší rychlost , snížila by se hlučnost a bylo by to stále ještě dobré. Naopak nejvyšší rychlost je možné vypustit , je to příliš silné až nepříjemné . Ventilátor má jen 1 tlačítko – 5 rychlostí + vypnout lomeno zapnout . Pro konkrétní volbu je tedy nutné proskákat ostatí možnosti v řadě.
Závěr: Za tu cenu dobré!
- Výkonný, stačí mi stupeň 1, ve vedrech běží dnem i nocí, zatím spokojenost.
- Šroubky (mrňavoučký pytlíček) jsem našel až po poradě s obchodem.
- Opravdu tichý, nastavení velmi jedoduché.
silny
absolutní spokojenost
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »