Westinghouse 78014

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Hlučnost
45 dB
Dálkové ovládání
ano
Průměr vrtule
132 cm
Počet rychlostí
3
Hmotnost
7.9 kg
Světlo
ano
Barva
tmavě cínová / chrom

Recenze

  • , zakoupeno v VENTILÁTORY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Snadná montáž
    • Tichý
    • Pěkný vzhled
    • Výběr ze dvou barev lopatek
    • Světlo - led
    • Letní a zimní provoz
    • Zatím žádná

    V horkých dnech super věc.
    Led osvětlení lepší než předchozí lustr.
    Dálkové ovládání výhodou, aspoň pro mne, poněvadž po rekonstrukci máme horší přístup k vypínači.
    Celková spokojenost.

Parametry produktu

Hlučnost
45 dB
Dálkové ovládání
ano
Průměr vrtule
132 cm
Počet rychlostí
3
Hmotnost
7.9 kg
Světlo
ano
Barva
tmavě cínová / chrom

Popis produktu

Nahraďte lustr v místnosti a ušetřete až 30 % za energie se stropním ventilátorem se světlem Westinghouse Hercules Supreme!

DESIGN 

Stropní ventilátor postavený v exkluzivně hladkém a tenkém designu. Plné barvy a zpracování ventilátoru vystihují dnešní moderní bydlení. Kvalitní konstrukce je samozřejmostí. Tělo ventilátoru je v barvě tmavého cínu a chromu, na které je napojeno 5 čepelí (lopatek) v barvě tmavý ořech z jedné strany a z druhé v barvě jabloňe. Lopatky ventilátoru jsou vyrobeny ze dřeva bez prolisu. To znamená, že je tento model velice tichý a hodí se především do místnosti, jako je ložnice, studovna či pracovna.

Jaký je rozdíl mezi 3, 4 či 5 čepelemi?

Rozdíl ve výkonnosti není prakticky žádný. Vše je jen o designu, jaký preferujete.

POUŽITÍ

Stropní ventilátor je vybaven zpětným chodem pro letní a zimní provoz. Přepínač pro točení směry se nachází na těle ventilátoru (na dálkovém ovládání není).

Léto – rotace lopatek proti směru hodinových ručiček

Stropní ventilátor Westinghouse Hercules přináší možnost zvýšit nastavení Vašeho termostatu, a snížit tak náklady za energie. V létě stropní ventilátor fouká vzduch dolů a příjemně chladí. Studie ukazují, že většina lidí se při zaplém stropním ventilátoru cítí minimálně o 4 °C chladněji, než je nastavení termostatu v místnosti.  

Zima – rotace lopatek ve směru hodinových ručiček

V zimním období je stropní ventilátor Westinghouse schopen uspořit energii nastavením provozu na nízkou rychlost ve směru hodinových ručiček. Tím se smísí teplý vzduch u stropu s chladnějším vzduchem ve spodní části, a zahřeje se tak obytný prostor v místnosti. Ventilátor Westinghouse tak sníží Vaše náklady na vytápění až o 30 %!  

KONSTRUKCE

Stropní ventilátor je vybaven 3-rychlostním motorem, pro možnost Vámi regulovat rychlost větraného vzduchu. Průměr 132 cm je vhodný do velké místnosti okolo 25 m². Další rozměry ventilátoru jsou na přiloženém obrázku. Tento model ventilátoru obsahuje integrované světlo. 

Nahrazení hlavního zdroje světla v místnosti

Součástí stropního ventilátoru Westinghouse Hercules Supreme je integrované LED světlo o výkonu 17,5 W. Ventilátor tak nahrazuje hlavní světelný zdroj uprostřed místnosti. Světelný zdroj je součástí balení.

OVLÁDÁNÍ

Ventilátor je ovládán pomocí infračerveného dálkového ovládání, které umožňuje přepínat rychlost otáček, vypnutí a zapnutí ventilátoru a světla. Infračervené ovládání potřebuje pro svůj provoz dvě baterie velikosti AA (nejsou součástí balení). Výhodou tohoto dálkového ovládání, oproti radiovému, je bezproblémové ovládání ventilátoru do 7 metrů, nižší pořizovací cena a dlouhá výdrž baterií.

MONTÁŽ

Montáž stropního ventilátoru Westinghouse zvládne pomocí návodu prakticky každý.

Upínací systém Dual Mount

Při instalaci stropního ventilátoru Westinghouse s upínacím systémem "Dual Mount" je možné použít montážní tyčku, která je součástí balení. Může být instalován i bez tyčky, čímž se sníží instalační výška (vhodné u nízkého stropu). Je možné dokoupit prodlužovací tyč 30 cm nebo 45 cm pro vysoké stropy (naleznete v příslušenství pod technickými parametry).

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 2 hodnocení
5
2 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v VENTILÁTORY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Snadná montáž
    • Tichý
    • Pěkný vzhled
    • Výběr ze dvou barev lopatek
    • Světlo - led
    • Letní a zimní provoz
    • Zatím žádná

    V horkých dnech super věc.
    Led osvětlení lepší než předchozí lustr.
    Dálkové ovládání výhodou, aspoň pro mne, poněvadž po rekonstrukci máme horší přístup k vypínači.
    Celková spokojenost.

{"Oblíbené kategorie":[["Doplňky na kolo","https://cyklisticke-prislusenstvi.heureka.cz/"],["Dámské basketbalové boty","https://damske-basketbalove-boty.heureka.cz/"],["Podběráky a vezírky","https://podberaky-a-vezirky.heureka.cz/"],["Deky do kočárků","https://detske-deky.heureka.cz/f:29188:41824360/"],["Myši","https://mysi.heureka.cz/"],["Plynové bojlery","https://ohrivace-vody.heureka.cz/f:5684:482372/"],["Servírovací stolky do postele","https://servirovaci-stolky.heureka.cz/f:35787:44269743/"],["Klarinety Nuvo","https://klarinety.heureka.cz/f:10965:9398721/"],["Samočistící trouby","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:3557:1/"],["Rybářské stoličky trojnožky","https://rybarske-sedacky-a-lehatka.heureka.cz/f:16178:41889738/"]],"Vybrané značky":[["Domácí ventilátory Lund","https://ventilatory.heureka.cz/f:5076:56255891/"],["Domácí ventilátory Mar-Pol","https://ventilatory.heureka.cz/f:5076:61085554/"],["Domácí ventilátory 2energy","https://ventilatory.heureka.cz/f:5076:53878970/"],["Domácí ventilátory German","https://ventilatory.heureka.cz/f:5076:53878961/"],["Domácí ventilátory Farelek","https://ventilatory.heureka.cz/f:5076:20372505/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat květiny?","https://kvetiny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kvetiny/"],["Jak si vybrat mechaniku?","https://mechaniky.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-mechaniku/"],["Jak vybrat vaflovač?","https://vaflovace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vaflovac/"]],"Vybrané produkty":[["Eveline SOS Lash Booster Serum 5in1 With Argan Oil 10 ml","https://pece-o-rasy-a-oboci.heureka.cz/eveline-sos-lash-booster-serum-5in1-with-argan-oil-10-ml/"],["FENDER Mustang LT25","https://komba.heureka.cz/fender-mustang-lt25/"],["Příslušenství k fotoaparátu Rollei Lensball 80 mm (22795)","https://foto-pozadi.heureka.cz/prislusenstvi-k-fotoaparatu-rollei-lensball-80-mm-22795_16/"],["Knipex 26 16 200 Půlkulaté kleště s břity 200 mm - 1000V","https://kleste-kulate.heureka.cz/knipex-26-16-200-pulkulate-kleste-s-brity-200-mm-1000v/"],["UNI-T LM320B","https://merici-uhlomery.heureka.cz/uni-t-lm320b/"],["Agro CS Substrát pro pokojové rostliny 50 l","https://zahradni-substraty.heureka.cz/agro-cs-substrat-pro-pokojove-rostliny-50-l/"],["Foto pozadí černé fotografické pozadí PP 2,7x5m","https://foto-pozadi.heureka.cz/foto-pozadi-cerne-fotograficke-pozadi-pp-2_7x5m/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}